SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2019./2020. 

Objava za medije povodom trenerske promjene u NK Krk

 

Kraljić privremeni trener, Dželalija ostaje u klubu

 

Davor Dželalija više nije trener NK Krk. Zajednička je to odluka klupskog vodstva na čelu s predsjednikom Denisom Šikljanom i sad već bivšeg trenera Dželalije koji je svjestan da klub prolazi kroz turbulentno razdoblje i da nova energija na klupi može pomoći da se pronađe izlazak iz serije slabih rezultata. Momčad će privremeno voditi sportski direktor Damir Kraljić, a Davor Dželalija će ostati u klubu kako bi svojim velikim iskustvom dao doprinos u dostizanju ciljeva koje je postavila nova Uprava.

- Prije svega moram zahvaliti Davoru Dželaliji na dosadašnjem radu jer je preuzeo trenersku funkciju u zahtjevnom trenutku za klub. Još uvijek se nalazimo u turbulentnom razdoblju za NK Krk, ali i nogomet i sport općenito. Nitko nije mogao biti spreman na sve izazove koje s kojima smo bili suočeni posljednjih godinu dana, ali svima nam je na prvom mjestu boljitak i napredak NK Krka zbog čega smo procijenili da je potrebna nova energija s kojom ćemo do kraja sezone osigurati ostanak u Trećoj HNL - zapad kojoj NK Krk svakako pripada. Budući da je gospodin Dželalija naš dugogodišnji sportski prijatelj i trener koji je ostavio dubok trag u klubu, zajedničkim dogovorom pronaći ćemo ulogu s koje će i u nadolazećem razdoblju biti dio rasta kluba kojeg želimo ostvariti na svim razinama - rekao je Denis Šikljan, predsjednik NK Krk.

I Davor Dželalija svjestan je potrebe da se nešto promijeni kako bi se okrenuo rezultatski trend.

- Hvala predsjedniku Šikljanu i klubu na razumijevanju. Procijenio sam da je u ovom trenutku najbolje za sve da se malo odmaknem. Proteklo razdoblje bilo je prilično iscrpljujuće iz već poznatih razloga koje nije potrebno nabrajati. Smatram da ova momčad može i mora bolje od trenutne pozicije na prvenstvenoj ljestvici, a ja ću u nekoj novoj ulozi dati svoj maksimum da pomognem klubu da se rezultatski vrati tamo gdje pripada - rekao je Dželalija.

NK KRK

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  •  Instagram
  • Više informacija