SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2019./2020. 

NAPRIJED – KRK 2:0

 

Igralište Lonja. Bez gledatelja.

Sudac: Marin Vidulin (Kanfanar)

Strijelci: 1:0 Vukajlović (51), 2:0 Vukajlović (54)

Žuti kartoni: Leskur, Radošević (Naprijed), Turkalj, Mikulica, Turčić, Zec (Krk)

NAPRIJED: Ciani, Brkić (56 Leskur), Vukajlović, Imeraj, Vušković (74 Tomljanović), Mioč (82 Franko), Barišić, Polić (56 Kružić), Radošević (82 Rukavina), Andrić, Pleše

KRK: Mohorović, Turkalj, Zeko (55 Miš-Mešić), Jurešić, Mikulica, Turčić (64 Gršić), Mijić, Zec, Kvesić, Radić (55 Šimunović), Jović

 

Samo pet minuta drugog dijela utakmice, trebalo je domaćinu za postizanje dva zgoditka i porazi vidno kvalitetnijeg protivnika.

Od samog početka utakmice ekipa Krka postavila se autorativno naspram domaćina, zagospodarila sredinom terena te opasnim napadačkim akcijama ugrožavala gol Hreljana. Već u 15 minuti utakmice Jović poluvolejem sa ivice 16 metara trese gredu protivnika, Ciani je ostao ukopan na svojoj liniji gola ali ovaj i slijedećih nekoliko puta sreća je bila na strani njega i njegove ekipe. Igrala se 23 minuta utakmice kada je Zeko dugom loptom izbačen u zicer jedan na jedan, a ovaj put lopta na putu prema mreži pogađa u nogu vratara Naprijeda koji najviše biva zaslužan za nulu sa svake strane. U samom smiraju prvog dijela Jović ne koristi priliku da svojoj ekipi donese prednost nakon prvog dijela. Njegova snažno upućena lopta iz povoljne pozicije zamalo promašuje desnu vratnicu. 

U nastavku utakmice rasplet. Igrala se 51 minuta utakmice kada je vižljasti Vukajlović iskoristio nesmotrenost gostujuće obrane i lako poentirao kraj nemoćnog Mohorovića. Tri minute kasnije isti igrač donosi radost svojim igračima i navijačima drugim pogotkom, ovaj put iz slobodnog udarca sa nekih 25 metara. Lopta je kroz prste Mohorovića završila u mreži za vodstvo domaćina od 2:0. Brzi zgodici Hreljana iz samo dva udarca prema golu Krčana potpuno su poremetili planove a i volju potonjih za povoljnim rezultatom i bijegom sa dna tabele 3. HNL – zapad. Do kraja utakmice ništa se značajno nije dogodilo, domaćin se i dalje uspješno branio dok su gosti jalovom inicijativom pokušavali postići zgoditak.

Slijedeća prilika za vađenje i trobod je već ove subote sa ekipom Uljanika iz Pule na Sportskom centru u gradu Krku.

 

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  •  Instagram
  • Više informacija