SRC Josip Uravić Pepi - Slavka Nikolića 25b, grad Krk 

3. HNL Zapad - sezona 2019./2020. 

NEHAJ - KRK 1:1 ( 0 : 0 )

 

Gledatelja: Bez

Sudac: Milan Kukuljan (Podkilavac)

Strijelci: 1:0 T. Lagumdžija (59), 1:1 Mijić (67-11 m).

Žuti kartoni: T. Lagumdžija, Brnja, Filipović, Svast (Nehaj), Kvesić, Mijić, Gršić, Zec, Zeko (Krk).

Crveni karton: Zeko (Krk, drugi žuti, 44)

NEHAJ: Herman, Pejanović, Brnja, D. Prizmić, Hodak, T. Lagumdžija, M. Prizmić (76 Ajdini), Vuković (62 Filipović), Tomac, D. Lagumdžija (46 Vukelić), Budan (71 Hajdini).

KRK: Mohorović, Kvesić, Šabalja (71 Gršić), Turkalj, Zeko, Jurešić (56 Miš), Mikulica, Mijić, Zec, Radić, Jović (62 Šamanić).

 

Bod sa neugodnog terena u Senju, gdje se teško osvajaju gostujući bodovi, uspjeh je igrača Krka na samom startu proljetnog dijela sezone i bijeg sa samog začelja 3. HNL – zapad.

Tvrda utakmica sa puno pritiska i tenzija domaćina te dodijeljenih čak 12 žutih kartona od toga Krčanima sedam. Pet minuta u prvom i cijelo drugo poluvrijeme nogometaši Krka igrali su sa desetoricom igrača u polju jer je u 40 minuti utakmice isključen Adrian Zeko zbog druge javne opomene.

Počelo je sa dobrom prilikom gostiju u 15 minuti nakon filigranskog proigravanja Jurešiča prema Zeku, čiji je udarac glavom iz blizine vratar Herman krajnjim naporom neutralizirao. Domaćin napada stihijski a Krčani se organizirano brane te prijete iz polukontre i kontre, tako je Jurešić u 35 minuti utakmice zamalo lobom promašio prazna vrata domaćina i istrčalog vratara Hermana. Tek u 40 min. utakmice prva prava prilika za Nehaj kada se istakao vratar Mohorović dvama uzastopnim obranama a  pet minuta kasnije, na samom 

kraju prvog dijela Mohorović brani zicer Lagumđije te upućen udarac sa pet metara izbija u korner.

U drugom dijelu rasplet. Najprije vratar domaćina Herman u 50 min. utakmice čudesno iz samog donjeg lijevog kuta vadi precizno upućenu loptu glavom Turkalja nakon ubačaja iz kornera a devet minuta kasnije slijedi vodstvo Nehaja od 1:0 nakon eurogola Lagumđije i njegovog udaraca sa preko dvadeset metara u gornji kut nemoćnog vratara Mohorovića. Nogometaši Krka iako brojčano 

slabiji u polju, ne padaju duhom te nastavljaju agresivnom igrom sanirati hendikep. U 66 minuti utakmice u kaznenom prostoru domaćina oboren je Turkalj i sucu Kukuljanu nije preostalo ništa drugo nego pokazati na bijelu točku. Precizan je bio Mijić za izjednačenje rezultata na 1:1. Do kraja utakmice domaćin je pokušao sve da dođe do drugog zgoditka i punog plijena, no njihovo preskakanje igre, pritisak na obranu Krčana te stalni pritisak na suce, nisu urodile plodom. Na svaki upućeni udarac prema golu protivnika i nakon blokade obrambenih igrača Krka taržili su igranje rukom i udarac sa jedanaest metara no glavni sudac Kukuljan nije nasjedao na njihove provokacije i insinuacije domaće klupe.

Slijedeće 15 kolo nogometaši Krka dočekuju vodeću ekipu lige Crikvenicu. Utakmica se igra u subotu s početkom od 15,00 sati.

Informativno

Klub je osnovan 15. prosinca 1940. godine. Seniorska ekipa natječe se u 3. zapadnoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Natjecanje se odvija po dvostrukom bod-sustavu i to u dvije nogometne sezone, jesenskoj i proljetnoj.

Linkovi

Kontakt

  •  Slavka Nikolića 25b, grad Krk, 51500
  •  051 222 956
  •  098 305 594
  •  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  •  Instagram
  • Više informacija